facebook tracking
Vårt team

Development

Connect

Vårt härliga utvecklingsteam!

Inom team Dev jobbar vi nära våra kollegor och våra användare för att tillsammans säkerställa att Unikum erbjuder en stabil och användarvänlig tjänst för lärare, elever och vårdnadshavare. Vi har friheten och ansvaret att se till att vi både skapar en enhetlig design och kod som är framtidssäker och lätt att underhålla, men även en tjänst som våra användare älskar att använda.

Vårt arbete bygger på transparens mot användare och fokus på att hitta de bästa lösningarna utifrån den grund som Unikums plattform vilar på.  Vi vill vara nära och utveckla i den takt som efterfrågas samtidigt som vi utgår från tydliga prioriteringar för att kunna fokusera på de förbättringar som ger mest nytta för våra användare.

Vi hjälps åt, bollar idéer och ger varandra utrymme att tänka och uttrycka sig fritt. Vi delar kunskap och utbyter erfarenheter och vi strävar efter att hålla hög nivå i vårt arbete. Hos oss kommer du bli en del av ett gäng som gillar att jobba tillsammans, vi ger dig utrymme att själv styra ditt arbete och i vårt team är det inte när och hur vi gör saker, utan att kunna se NYTTAN av det vi skapar tillsammans!

 

120 68
120 68 Stockholm Vägbeskrivning

Hammarby kaj 14

Hammarby Sjöstad
120 68 Stockholm Vägbeskrivning kontakt@unikum.net 08-720 16 00 Se sida

Jobbar du redan på Unikum?

Var med och rekrytera för att hitta din framtida kollega.

email
@unikum.net
Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor